AyKroYduL ma semnez si prefer sa fiu , decat sa par. Nu scriu pentru un public anume, nu scriu ca sa amuz, sa distrez sau sa “entertain” pe cineva ,scriu pentru ca am ceva de zis.
Ultimile fotografii
0

Betrom.ro

De curand s-a modernizat site-ul betrom.ro cu un nou design si concept. Site-ul ruleaza pe platforma wordpress si imbina simplitatea si confortabilitatea navigarii in pagina.

In portofoliu puteti viziona o gama larga de produse si asta la o rezolutie modesta.

Detalii
Autor:
admin
Categorii:
Lucrari executate
Taguri:
,
1

Patuturi

Nu poti sti cum si de ce, dar totul depinde de tine. Ca parinte ai multe sarcini de indeplinit. Pe tot parcursul cresterii micului ingeras inveti in fiecare zi.
Cum sa il cresti, ce sa ii oferi. Te gandesti tot timpul oare ce isi doreste, oare ce il doare.

Detalii
0

Patuturile de la Marvis

Ne gândim mereu cum să-i protejăm pe cei din jurul nostru. Sunt sigură că, dacă am putea, am face o selecție de sentimente și de acțiuni și după ne-am lăsa copii să pășească în viață. Dar din păcate nu este posibil… Tot ce putem face este să îi ajutăm în deciziile pe care le iau, să le oferim sprijinul nostru, iar în prima perioadă a vieții să îi îngrijim doar cu produse de calitate.

Detalii
0

La multi ani 2013

Momentul trecerii dintre ani este unul deosebit de important, este momentul in care anul vechi se intalneste cu cel nou, lasandu-i loc celui de al doilea. Deschideti larg usa pentru a lasa anul vechi sa iasa si sa pofteasca in casa cel nou, deschideti larg ferestrele pentru a lasa ca raul si tristetea sa iasa din casa ta, intrand in schimb fericirea si bucuria.

Detalii
0

SculpturaBisericeasca.eu

De an nou si proiecte noi. SculpturaBisericeasca.eu este un site ce se axeaza pe mobilier bisericesc.
Caracterizare :
„Suntem o echipa de mesteri specializati in mobilier bisericesc sculptat si mobilier artistic dar si in diferite obiecte de lemn utilizate in locatii de cult si biserici”

Detalii
0

Un nou proiect…

De curand am reusit sa duc la bun sfarsit un proiect de care sunt tare mandru. www.lucastudio.ro Un site cu si despre nunti, filmari, idei si fotografii. Am pornit la drum cu idei, scenarii si tot felul de „maruntisuri” care puse cap la cap au dat „produsul final” care a iesit spectaculos.Convingeti-va!!!

Detalii
Autor:
admin
Categorii:
Bloging
0

Eu toamna ma culc…

Fara indoiala hitul lui Connect-R a dominat sezonul estival 2012 insa cum vara s-a incheiat oficial, artistul a lansat varianta de toamna, o continuare a piesei „Vara nu dorm”!

Detalii
Autor:
admin
Categorii:
Bloging
Taguri:
,
0

Dupa o pauza lunga de cafea…

Am revenit dragii mei cititori…si asta cu un nou look :) , imi pare rau ca a trecut asa de mult de cand nu am mai postat ceva pe site dar am fost tare „busy”. Insa promit ca revin in forta, sper sa va placa

Detalii
Publicat in:
2 septembrie 2012 0:49
Autor:
admin
Categorii:
Bloging
0

Cred in momente…

Uneori ma uitam la cei din fata mea si simteam ca vorbesc degeaba pentru ca ei se vor intoarce in familia lor, in facultatea lor, intre prietenii lor si vor trece cu usurinta peste prostiile idealiste pe care le-am vorbit.

Detalii
Publicat in:
2 septembrie 2012 0:43
Autor:
admin
Categorii:
Bloging
Taguri:
0

Sexgreseli si alte comicarii

Esti in dragoste si vrei amor/sex. A vorbi despre relatii si dragoste devine prea, mult prea, monoton. Pana si puya, cel mai tare din balcani, e de parere ca ele vor gang bang nu tort…deci sex, intelegi tu la mine ? Nu, evident , ca esti incuiat la minte, dar presupunem ca te chinui sa intelegi.

Detalii
Publicat in:
26 august 2012 11:14
Autor:
admin
Categorii:
Bloging
Taguri:
, ,
Sus! Copyright © 2008 - 2015 AyKroYduL.ro all rights riserved...
Retele sociale:
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE